Caleffi

Caleffi

Vodeće talijansko i europsko poduzeće u proizvodnji komponenti za sisteme centralnog i solarnog grijanja, klimatizaciju i hidrosanitarne sisteme, sisteme za mjerenje topline, te komponente za uređaje koji koriste obnovljive izvore energije.

Primjena proizvoda Caleffi je za domaćinstvo i industriju.Cilj im je zadržati vodeću poziciju u Europi.

2014. godine Caleffi slavi 53 godine postojanja. Caleffi d.o.o. predstavlja osnovu međunarodne grupe, koja u svom sastavu ima veći broj poduzeća i predstavništava u Europi, Americi i Kini, sa oko 1000 zaposlenih u različitim sektorima.

U 2013. godini Caleffi broji više od 1000 zaposlenika, što u talijanskom sjedištu, što u filijalama u inozemstvu, posluje u više od 70 zemalja te bilježi ukupne prihode veće od 250 milijardi eura.

Grupa je danas sastavljena od 14 društava i 2 predstavnička ureda, a sva 3 tvornička pogona smještena su u Italiji.

Caleffi je vodeći talijanski proizvođač visoko kvalitetnih komponenti za sisteme grijanja, klimatizacije i vodoinstalacije, kao i hidrauličkih rješenja visokih performansi.

Uspjeh poduzeća zasniva se na sveobuhvatnoj kvaliteti koja se zasniva na kvaliteti svake pojedinačne operacije u cjelokupnom procesu proizvodnje. Samim tim, svaka aktivnost zaposlenika (od dizajna, preko proizvodnje, do servisiranja) jednako je važna. Za njih je čak i najmanji detalj bitan, jer može imati značajan i pozitivan utjecaj na čitav sistem. Poduzeće Caleffi, svjesno ovih pitanja, posvećeno je poslovanju koje dovodi do toga da svi njeni zaposlenici osjećaju da su direktno uključeni i da predstavljaju sastavni dio procesa koji doprinosi krajnjoj kvaliteti proizvoda.

Zbog toga je njihov cilj i njihova filozofija da se zalažu za rješenja koja ističu ljudski potencijal i inovacije, koja se razvijaju u kontekstu strogog moralnog kodeksa i koja kroz njihov rad svjedoče o poštenom poslovanju i poštivanju datih obećanja.

Namjera im je da unaprijede program razvoja i istraživanja kako bi zadovoljili stvarne zahtjeve tržišta, zato što znaju da povećane tehničke mogućnosti i bolja tehnologija predstavljaju ključne faktore poslovanja u suvremenom svijetu.

Trude se da njihova služba za korisnike uvijek savjesno i pažljivo pristupa potrebama kupaca, a služba za dostavu, savjetovanje i tehničku podršku razvijena je upravo prema njihovim potrebama.

Cilj im je garantirati da energiju i sirove materijale koriste štedljivo, poštujući okoliš u kojem živimo koliko god je u to njihovoj mogućnosti.

Caleffi stalno nastoji biti usklađen sa najnovijim ISO standardima.Stoga je prvi korak tog dugog putovanja napravljen pred dvadesetak godina, kada je poduzeću prvi put dodijeljen certifikat za Sustav upravljanja kvalitetom i brojni certifikati za proizvode.

Nedavno su certificirani Sustav upravljanja okolišom proizvodnih mjesta i proces izvoza robe.

Danas je u fazi dobivanja certifikat Sustava upravljanja zaštite zdravlja i sigurnosti na radu, standard BS OHSAS 18001:2007, a sljedeći važan cilj poduzeća je stjecanje najnovijih certifikata koji se odnose na energiju i etiku.

Dosad dobiveni certifikati dokazuju se potvrdama ICIM, BSI i IQNET za Sustav upravljanja kvalitetom, potvrdom AEOF-a za pojednostavljenje izvoza roba i potvrdama ICIM and IQNET 14001 za Sustav upravljanja okolišem.

U Caleffiju smatraju da je potrebno i važno temeljiti odnose sa poslovnim partnerima,a i Bagar d.o.o. je jedan od odabranih, na uzajamnoj i neophodnoj odanosti, transparentnosti i suradnji.

Kada kažemo da smo odabrani za poslovnog partnera grupacije Caleffi,tada nam je ukazano povjerenje i jedna takav europski gigant je prepoznao naš kvalitetan rad i potencijal,kao i zastupljenost na HR tržištu.

Posjetite službene stranice tvrtke: www.caleffi.com.

hamag logo eu logo esif logo