Savjeti - Keramičke pločice

Na što moramo misliti pri odabiru keramičkih pločica

 

Loše strane postavljanja keramičkih pločica na pod su: veći financijski trošak neugodna hladnoća poda (ukoliko se ne postavi podno grijanje) lako se oštećuju Keramičke pločice svojevrstan su zaseban svijet u kupaonicama. Praktične, jednostavne i nadasve lijepe, one danas imaju predznak prepoznatljivosti koja se očituje u moru različitih oblika i dizajna. Krajnji korisnik nije ekspert po pitanjima kvalitete, ali ima jasnu sliku kakvu kupaonicu želi. To se odnosi i na pločice. Odluka o izboru temelji se na izgledu, bojama, tj. cjelokupnom dizajnu. To je ono što ga privlači i na temelju čega donosi odluku.

Dobre strane postavljanja keramičkih pločica na pod su:
dekorativan karakter
lako održavanje
dug vijek trajanja
lako se održavaju
No, što je s izborom pločica kada su u pitanju male površine? Nemojte da vas zavara činjenica da za male prostore odabir pločica nije bitan. Upravo suprotno! I na 1 m2 dizajn može odigrati veliku ulogu.

Odabir
O dojmu cjelokupnog prostora uvelike ovisi za kakve ste se pločice odlučili. No, prije samog odabira, morate znati procijeniti prostor, tj. koja bi boja i veličina pločica najviše odgovarala.