Savjeti - Boje i lakovi

Postavljenje zidnih naljepnica 2. dio

Postavljenje zidnih naljepnica 2. dio

Okrenite naljepnicu tako da je površina sa žutim kvadratima okrenuta zidu, a Vama je okrenuta strana kroz koju možete vidjeti motiv. Odredite gdje će se naljepnica nalaziti na Vašem zidu.

Postavljenje zidnih naljepnica 1. dio

Postavljenje zidnih naljepnica 1. dio

1. Pobrinite se da je površina na koju želite aplicirati naljepnicu glatka i da nema vlage. Ukoliko je površina hrapava i neravna ili vlažna, naljepnica bi se mogla nepravilno zalijepiti ili odlijepiti odmah nakon postavljanja te se u tom slučaju neće moći ponovno zalijepiti. Preporučamo da površinu obrišete suhom krpom prije apliciranja naljepnice. Ukoliko postavljate naljepnicu na namještaj, stakla ili ogledala ne koristiti deterdžente na toj površini prije postavljanja naljepnice.

Kako odabrati boje

Kako odabrati boje

Nekoliko savjeta za odabir boja: - svijetli tonovi povečavaju prostor dok ga tamni smanjuju (pri odabri treba obariti pažnju da ne pretjeramo sa presvjetlim tonom te dovedom do sterilnosti prostora) - preporuak ja da se u manjim prostorima korsit neki od intezivnijih tonova - previše šarenila u nekom prostoru, koje ne poštuje sklad tonaliteta, može rezultirati uznemironošću i nervozom.

Zidne tapete su opet "in" - 2. dio

Zidne tapete su opet

Ukoliko doista želite biti u korak s trendom, jedan zid svog stambenog prostora ćete obavezno obložiti tapetama. Motivi mogu biti različiti.

Zidne tapete su opet "in" - 1. dio

Zidne tapete su opet

Bilo je razdoblja kada su bile više ili manje u trendu, možemo reći da su zidne tapete oduvijek bile neizostavni dio uređenja interijera. Danas, kada se susrećemo s različitim stilovima uređenja, bez obzira na trendove, svaki od njih može biti obogaćen upotrebom zidnih tapeta, koje će naglasiti pripadnost željenom stilu.

hamag logo eu logo esif logo