Savjeti - Boje i lakovi

Boja kao zaštita od požara – 1. dio

Boja kao zaštita od požara – 1. dio

Protupožarna boja namjenjena je isključivo industrijskim područjima, primjeni nosive građevinske konstrukcije T-nosača, revizijskim i kabelskim oknima te protupoižarnim stepeništima. Ne koriste se u privatnoj sferi, jer dodaci koji su joj primješani mogu izazvati zdravstvene tegobe, pri emitiranju kroz dugi niz godina.Ova vrsta boje izrađena je na osnovi specijalne disperzije sintetskog polimera te odgovarajućih soli, dodataka i punila.

Boje za drvo i metal

Boje za drvo i metal

Drvo i metal su materijali koji zahtijevaju posebnu zaštitu. Drvene površine je potrebno je zaštititi od propadanja uzrokovanih vlagom, gljivicama, insektima i drugim vanjskim činbenicima. U ponudi su razne boje i lakovi koji štite i ujedno ukrašavaju drvene površine, odnosno imaju zaštitno-dekorativnu funkciju.

Postavljenje zidnih naljepnica 3. dio

Postavljenje zidnih naljepnica 3. dio

4. Kad je cijela naljepnica sa prozirnom transfernom folijom zalijepljena za zid popeglajte karticom još jednom cijelu površinu naljepnice.

Postavljenje zidnih naljepnica 2. dio

Postavljenje zidnih naljepnica 2. dio

Okrenite naljepnicu tako da je površina sa žutim kvadratima okrenuta zidu, a Vama je okrenuta strana kroz koju možete vidjeti motiv. Odredite gdje će se naljepnica nalaziti na Vašem zidu.

Postavljenje zidnih naljepnica 1. dio

Postavljenje zidnih naljepnica 1. dio

1. Pobrinite se da je površina na koju želite aplicirati naljepnicu glatka i da nema vlage. Ukoliko je površina hrapava i neravna ili vlažna, naljepnica bi se mogla nepravilno zalijepiti ili odlijepiti odmah nakon postavljanja te se u tom slučaju neće moći ponovno zalijepiti. Preporučamo da površinu obrišete suhom krpom prije apliciranja naljepnice. Ukoliko postavljate naljepnicu na namještaj, stakla ili ogledala ne koristiti deterdžente na toj površini prije postavljanja naljepnice.

hamag logo eu logo esif logo