Savjeti - Boje i lakovi

Boje za drvo i metal

Boje za drvo i metal

Drvo i metal su materijali koji zahtijevaju posebnu zaštitu. Drvene površine je potrebno je zaštititi od propadanja uzrokovanih vlagom, gljivicama, insektima i drugim vanjskim činbenicima. U ponudi su razne boje i lakovi koji štite i ujedno ukrašavaju drvene površine, odnosno imaju zaštitno-dekorativnu funkciju.

Postavljenje zidnih naljepnica 3. dio

Postavljenje zidnih naljepnica 3. dio

4. Kad je cijela naljepnica sa prozirnom transfernom folijom zalijepljena za zid popeglajte karticom još jednom cijelu površinu naljepnice.

Postavljenje zidnih naljepnica 2. dio

Postavljenje zidnih naljepnica 2. dio

Okrenite naljepnicu tako da je površina sa žutim kvadratima okrenuta zidu, a Vama je okrenuta strana kroz koju možete vidjeti motiv. Odredite gdje će se naljepnica nalaziti na Vašem zidu.

Postavljenje zidnih naljepnica 1. dio

Postavljenje zidnih naljepnica 1. dio

1. Pobrinite se da je površina na koju želite aplicirati naljepnicu glatka i da nema vlage. Ukoliko je površina hrapava i neravna ili vlažna, naljepnica bi se mogla nepravilno zalijepiti ili odlijepiti odmah nakon postavljanja te se u tom slučaju neće moći ponovno zalijepiti. Preporučamo da površinu obrišete suhom krpom prije apliciranja naljepnice. Ukoliko postavljate naljepnicu na namještaj, stakla ili ogledala ne koristiti deterdžente na toj površini prije postavljanja naljepnice.

Kako odabrati boje

Kako odabrati boje

Nekoliko savjeta za odabir boja: - svijetli tonovi povečavaju prostor dok ga tamni smanjuju (pri odabri treba obariti pažnju da ne pretjeramo sa presvjetlim tonom te dovedom do sterilnosti prostora) - preporuak ja da se u manjim prostorima korsit neki od intezivnijih tonova - previše šarenila u nekom prostoru, koje ne poštuje sklad tonaliteta, može rezultirati uznemironošću i nervozom.

hamag logo eu logo esif logo