Savjeti - Sanitarije

Prirodna sredstva za čišćenje u kućanstvu - 1.dio

Prirodna sredstva za čišćenje u kućanstvu - 1.dio

Mediji i reklame uspješno su nas uvjerili da za potrebe čišćenja u kućanstvu imamo povjerenja gotovo isključivo u industrijske proizvode, čiji su sastojci agresivne i vrlo otrovne kemikalije, koje pri radu s njima udišemo.

Sanitarni čvor za invalide - 2. dio

Sanitarni čvor za invalide - 2. dio

Nagnuto ogledalo pokriva područje između 90 i 170 cm od poda. Predviđene su slavine bez pedale sa polugama za izmjenično toplu i hladnu vodu.

Sanitarni čvor za invalide - 1. dio

Sanitarni čvor za invalide - 1. dio

Kako bi zadovoljili važeću normu koja se odnosi na higijenske sadržaje u javnim prostorima, izrađeni su razni modeli mono blokova koji se mogu instalirati svugdje: kafići, diskoteke, plaže: općenito u bilo koji javni prostor.

Kako štediti vodu

Kako štediti vodu

Zasigurno se pitate kakve veze ima potrošnja vode s potrošnjom energije? Jednostavno je, ako imate električni bojler on troši goleme količine električne energije za zagrijavanje vode, a ako imate i hidrofor onda se nemojte čuditi velikim računima. Činjenica je da vodu shvaćamo dosta olako i rasipamo je, a time ne samo da štetimo okolišu nego štetimo i svom kućnom budžetu. Zato, i s vodom racionalno!

Kontrola potrošnje vode

Kontrola potrošnje vode

Pijaća voda nam je najvažnija hrana. Njen nedostatak nas odmah zabrinjava. Ne bismo željeli da proizvedena, pročišćena, kroz vodovod dopremljena voda propadne, stoga Vam preporučujemo da, s vremena na vrijeme, kontrolirate cjevovode i armature. Kvarove na slavinama i uređajima za ispiranje WC-a koji se nalaze u stanovima lako ćete primjetiti. Nemojte čekati sa njihovom popravkom, jer voda koja otiče povećava Vam račun.

<< 123 >>
hamag logo eu logo esif logo