Savjeti - Sanitarije

Kontrola potrošnje vode

Kontrola potrošnje vode

Pijaća voda nam je najvažnija hrana. Njen nedostatak nas odmah zabrinjava. Ne bismo željeli da proizvedena, pročišćena, kroz vodovod dopremljena voda propadne, stoga Vam preporučujemo da, s vremena na vrijeme, kontrolirate cjevovode i armature. Kvarove na slavinama i uređajima za ispiranje WC-a koji se nalaze u stanovima lako ćete primjetiti. Nemojte čekati sa njihovom popravkom, jer voda koja otiče povećava Vam račun.

Tuš prilagođen mališanima

Tuš prilagođen mališanima

Za opuštajući efekat tuširanja, a da bi voda dospjela do tijela djeteta, tuš-baterija mora biti lako prilagodljiva visini djeteta. To je praktično rješenje kada dijete samo može da dohvati tuš-bateriju. Da biste bili sigurni da vaša djeca prilikom tuširanja neće odvrnuti vrelu vodu, postoji mogućnost da se blokira temperatura vode.

Kupaonski namještaj

Kupaonski namještaj

Kupaonica – je najčešće unaprijed određena postavom instalacijskih izvoda tj. sanitarnih elemenata. Slobodni dio kupaonice trebao bi omogućiti nesmetan prilaz umivaoniku, zahodskoj školjci, tuš ili ležećih kadi te perilici rublja, ukoliko je smještena u istom prostoru. Različite dimenzije kupaonskih elemenata, opreme i uređaja omogućit će odabir prilagođen vašim prostornim mogućnostima.

Masažne i parne tuš kabine 2.dio

Masažne i parne tuš kabine 2.dio

AROMATERAPIJA U izlazni otvor generatora pare mogu se staviti mirišljavi preparati, ćime se postiže da je cijela turska kupelj ispunjena željenim mirisom. Time se postiže dodatna relaksacija, a u slučaju korištenja eteričnih ulja postiže se terapeutski učinak kao kod masažnih kada.

Masažne i parne tuš kabine 1.dio

Masažne i parne tuš kabine 1.dio

Parna ili turska kupelj je "kupanje" u prostoriji ispunjenoj zasićenom parom. Bazira se na biološkom djelovanju topline u obliku vrućeg vlažnog zraka. Iako je turska kupelj u Europu došla s Orienta, običaj istodobnog održavanja tjelesne higijene i duhovnog čišćenja poznat je kod mnogih starih civilizacija. Primjenjujući suvremenu tehnologiju i tisućljetnu tradiciju primjenu termoterapije omogućili smo u svakoj današnjoj kupaonici.

hamag logo eu logo esif logo