Savjeti - Sanitarije

Kupaonski namještaj

Kupaonski namještaj

Kupaonica – je najčešće unaprijed određena postavom instalacijskih izvoda tj. sanitarnih elemenata. Slobodni dio kupaonice trebao bi omogućiti nesmetan prilaz umivaoniku, zahodskoj školjci, tuš ili ležećih kadi te perilici rublja, ukoliko je smještena u istom prostoru. Različite dimenzije kupaonskih elemenata, opreme i uređaja omogućit će odabir prilagođen vašim prostornim mogućnostima.

Masažni sistemi

Masažni sistemi

Potrebe današnjeg čovjeka znatno su se promijenile u odnosu na one prije desetak, dvadesetak i više godina. Nekada smo imali više vremena za sebe, za obitelj, za druženje, za provođenje vremena u prirodi, za bavljenje sportom... Uz današnji tempo života, stalnu napetost i stres, nakon napornog dana svi smo željni opustiti se, pronaći trenutak samo za sebe.

Masažni stupovi

Masažni stupovi

Masažni stupovi su vrlo praktična nadopuna postojećoj kadi ili tuš kadi jer ne iziskuju izmjene na instalacijama, lako se montiraju, a pružaju mogućnost dodatne relaksacije prilikom kupanja ili tuširanja.

Tuš ili kada

Tuš ili kada

Naravno, najbolji odgovor je i kada i tuš kabina, ukoliko nam realne dimenzije prostora, potrebe i financijske mogućnosti to dozvoljavaju. No kako ovo nije čest slučaj, treba ipak napraviti odabir na koji će naravno utjecaj imati i osobne navike ukućana.

Tuš-kabine

Tuš-kabine

Bez obzira volite li više vodene iglice ili pulsirajuće masažne mlazove, dobar tuš je nezamjenjiv. Tuširanjem se troši manje vode, a tuševi zauzimaju manje mjesta i mogu se ugraditi i u najmanje prostore, što ih čini idealnim za užurbana domaćinstva i postavljanje u druge stambene prostorije.

<< 123 >>
hamag logo eu logo esif logo